23948sdkhjf

Dolle foran amerikansk eksporteventyr

Trappeproducenten har netop indgået aftale med én af USA's største byggemarkedskæder og får dermed adgang til over 1.700 salgssteder i Nord- og Mellemamerika.
I sidste uge kunne vi her på Building Supply fortælle, at trappeproducenten Dolle formåede at øge sin omsætning i det forgangne regnskabsår, og ifølge Nordjyske Medier er virksomheden godt på vej mod yderligere vækst.

Således har adm. direktør Francois Grimal indgået kontrakt med Lowe’s, der er verdens næststørste byggemarkedskæde med ca. 1.725 forretninger i USA, Canada og Mexico.

Dolle indledte i marts måned etableringen af en ny salgsafdeling i Minneapolis i staten Minnesota, og ifølge Nordjyske forventer Dolle, at salget hos Lowe's vil gå i gang i enten august eller september. Afdelingen i Minneapolis skal ledes af en amerikaner, der fungerer som både partner og agent.

Dolle gik også for nylig ind med et 40 % ejerskab i NJA Møbler som led i en rekonstruktion af virksomheden, der ved samme lejlighed skiftede navn til NJA Furniture.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094