23948sdkhjf

CG Jensen vinder projekt til 90 mio. kroner

Sammen med Cubo Arkitekter, Force4, Wissenberg og HJ Landskab har entreprenøren fået til opgave at bygge et nyt multicenter med 40 plejeboliger i Præstø.
Siden februar 2011 har fem teams konkurreret om et nyt multicenter i Præstø, og torsdag den 16. juni blev det afgjort, at entreprenørfirmaet CG Jensen tildeles kontrakten i samarbejde med Cubo Arkitekter, Force4, Wissenberg og HJ Landskab.

Det nye center kommer til at rumme 40 plejeboliger og vil desuden indeholde et sundhedscenter til træning og sundhedsrådgivning samt nye idrætsfaciliteter. Den eksisterende Præstøhal integreres i byggeriet, der er budgetteret til 90 mio. kroner.

- Vinderprojektet har et stærkt og klart helhedsgreb, hvor alle funktioner samles om et centralt rum – det såkaldte ”hjerterum”. Hjerterummet forbinder multihal, sundhedscenter, dagcenter og plejecenter og indbyder naturligt til fællesskab mellem stedets beboere, brugere og personale. Samtidig er der fra ”hjerterummet” let, kort og overskuelig adgang til plejeboligerne, skriver Vordingborg Kommune på sin hjemmeside.

Vinderprojektet skal nu bearbejdes i detaljer, og herefter følger projekteringen, inden byggeriet påbegyndes i begyndelsen af 2012. Centret ventes klar til indflytning i sommeren 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125