23948sdkhjf

Klar til projektkonkurrence om nordjysk milliardbyggeri

Region Nordjylland udskriver nu konkurrencen om Nyt Universitetssygehus Aalborg, der ventes at omfatte byggeri af 130.000-155.000 m².
Endnu et af Danmarks store sygehusbyggerier skal nu i gang, og frem til den 5. august er det muligt at søge om prækvalifikation til opgaven som totalrådgiver på Nyt Universitetssygehus Aalborg.

Med byggeriet samles Aalborg Sygehus på én lokalitet, der kommer til at indeholde somatiske sygehusfunktioner. Området i Aalborg Øst vil dog også kunne anvendes til bl.a. psykiatri og forskellige sygehusrelaterede formål.

Konkurrencen omfatter udarbejdelse af en hovedstrukturplan for det samlede område. Udover placeringen af selve det somatiske sygehus skal planen dermed også anvise mulige placeringer af eventuelle byggerier til fx psykiatri, serviceby, forskning og uddannelse samt komme med forslag til områdets overordnede infrastruktur. Endelig skal konkurrencedeltagerne udarbejde forslag til byggeriets 1. etape.

Det er planen at prækvalificere seks rådgivere til konkurrencen, der ventes afsluttet i marts 2012. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093