23948sdkhjf

Tekniq og Arbejdsgiverne fusionerer

Tekniq og Arbejdsgiverne er blevet til én.

Medlemsvirksomhederne i de to arbejdsgiver- og brancheorganisationer har netop stemt ja til en sammenlægning, og dermed er den fælles organisation en realitet.

Vi har arbejdet på fusionen siden efteråret, og det glæder mig, at medlemmerne bakker op om vores vision om at skabe en samlet og mere slagkraftig organisation, siger Henrik Fugmann, formand for Tekniq.

Landets fjerdestørste
Navnet på den nye fælles organisation er Tekniq Arbejdsgiverne – Industri & Installation.

Sammenlagt repræsenterer den omkring 4.300 virksomheder inden for el, vvs og metalområderne med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Den fælles organisation er dermed landets fjerdestørste arbejdsgiver- og brancheorganisation.

Fælles for organisationens virksomheder er, at de udvikler og udfører tekniske løsninger. Det vil blandt andet sige installationer i bygninger og fremstilling af tekniske produkter, der bruges i byggeriet og industrien.

- Vi befinder os i den tekniske branche, som er i en rivende udvikling. Derfor er det også vigtigt, at virksomhederne får optimale muligheder for fortsat at være i front og blandt andet har adgang til en tilstrækkelig arbejdsstyrke med de nødvendige kompetencer. Det kan vi med den fælles organisation i endnu højere grad være med til at tydeliggøre, siger Henrik Fugmann.

Endelige beslutninger venter
Tekniq Arbejdsgiverne – Industri & Installation får ét samlet sekretariat men med afdelinger i både Tekniqs hidtidige lokaler i Glostrup og i Odense, hvor Arbejdsgiverne har haft til huse.

- Det er en kæmpe proces, når to organisationer skal slås sammen, men vi er allerede kommet langt, og de kommende måneder vil vi endeligt beslutte, hvor og hvordan de mange forskellige opgaver, vi løser, håndteres bedst muligt, siger Henrik Fugmann.

Bestyrelsen i den nye fælles organisation holder sit første møde mandag den 1. april

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11