23948sdkhjf

Jernbanens entreprenører forener sig

En ny interessegruppe med tilknytning til Danske Anlægsentreprenører under Dansk Byggeri har set dagens lys.
Det er især et ønske om at skabe et forum for en konstruktiv dialog med ikke mindst bygherrer, rådgivere og myndigheder, der nu har fået de private jernbaneentreprenører til at forene sig.

I løbet af de næste 10-20 år skal der foretages omfattende investeringer på hele jernbaneområdet, og ifølge gruppens nyvalgte formand, Per Bredesgaard, øger det behovet for en professionel og konstruktiv dialog om fx udbudsformer, betingelser og generelle brancheforhold.

- Jernbaneentreprenørerne vil arbejde for, at disse investeringer udmøntes i et åbent marked med sund konkurrence, der kan sikre mest mulig jernbane for pengene, siger han.

Med etableringen af interessegruppen bliver der nu rettet et øget fokus på jernbaneområdet, og det vækker glæde hos Jesper Arkil, formand for Vejbygningssektionen og adm. direktør i Arkil A/S:

- Det er glædeligt, at der blandt jernbaneentreprenørerne har været stor opbakning til etableringen af gruppen. Som en del af Vejbygningssektionen og Danske Anlægsentreprenører opnår medlemmerne en stærk faglig forankring og et godt talerør til gavn for branchens udvikling og den danske jernbanesektor som helhed.

Interessegruppen for jernbaneentreprenører er med i Vejbygningssektionen, som har medlemmer, der udfører jord-, vej-, jernbane-, kloak-, funderings-, spuns- og vandbygningsarbejder. Sektionen er med i branchefællesskabet Danske Anlægsentreprenører, der omfatter Dansk Byggeris sektioner inden for anlægsområdet.

Gruppen omfatter de private entreprenørvirksomheder, der udfører anlægsarbejder på jernbanerne i form af spor, kørestrøm og sikring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08