23948sdkhjf

Ventilationsfirma med vind i sejlene udvider i toppen

Omsætningen er tredoblet og antallet af medarbejdere fordoblet til 70 siden 2016 hos DP Ventilation. Derfor har ventilationsselskabet valgt at udvide direktionen med to medlemmer. 

- Vi befinder os midt i en rivende udvikling, og det skal vores organisation naturligvis matche. Udvidelsen af direktionen betyder, at jeg fremover kan koncentrere mig om den overordnede retning for virksomheden, salg og kundepleje, siger administrerende direktør Dat Ke Phan i en pressemeddelelse. 

Regionschef Tung Ke Phan er udpeget som teknisk direktør, CTO. Han får overordnet ansvar for tilbud, projektgennemførelse og indkøb. 

Tung Ke Phan har været ansat i DP Ventilation siden 1999 og har gennem årene varetaget forskellige ansvarsområder, senest som regionschef for Region Midt. 

Desuden har firmaet netop budt velkommen til Ivan Mejrsk i rollen som vicedirektør, COO. Han får ansvaret for blandt andet forretningsudvikling, personale, økonomi, IT samt en række strategiske tiltag på tværs af virksomheden. Målet er at sætte yderligere skub i nuværende strategiske tiltag, identificere udviklingsmuligheder samt optimere interne processer. 

Ivan Mejrsk kommer fra en stilling som regionschef hos Kemp & Lauritzen,  hvor han var ansvarlig for ledelse og drift af virksomhedens midtjyske teknikhus med leverancer inden for for el, VVS, ventilation og køl. Tidligere har han blandt andet været afdelingsleder og regionschef hos El:Con. 

Projekterne vælter ind
Aktuelt er ventilationsvirksomheden involveret i flere store projekter. Blandt dem opførelsen af en ny uddannelses- og kostelevbygning på 24.000 kvm hos Teknisk Skole Silkeborg og Nyt Aalborg Universitetshospital, hvor DP Ventilation leverer 26 komplette ventilationsanlæg samt 32 recirkulationsanlæg.

DP Ventilation har afdelinger i Aarhus, Aalborg, Kolding, Sønderborg og København. Siden 2016 er antallet af medarbejdere vokset fra 35 til 70.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11