23948sdkhjf

Bestyrelse og direktion på plads i Tekniq Arbejdsgiverne

Henrik Fugmann er valgt som formand for bestyrelsen i den nyligt fusionerede Tekniq Arbejdsgiverne – Industri & Installation.

Samtidig er Niels Jørgen Hansen, der hidtil har været adm. direktør i Tekniq, udpeget som adm. direktør og Mads Graves Larsen, der har været direktør hos Arbejdsgiverne, er udpeget som direktør i den nye fælles organisation.

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen har også valgt to næstformænd, nemlig ejer af Svend Frederiksen Maskinfabrik A/S Fleming Frederiksen, der er tidligere formand for Arbejdsgiverne, samt ejer af De Blå Mænd Entreprise ApS Søren Schmidt, som også tidligere har været næstformand i Tekniq.

Den øvrige bestyrelse består af de samme personer, der var medlem af Arbejdsgiverne og Tekniqs bestyrelser ved fusionen. De bliver siddende i en overgangsperiode, indtil der er valgt en ny bestyrelse, som skal sikre, at alle dele af medlemsskaren er repræsenteret. 

Den nye formand
Den nyvalgte formand for bestyrelsen Henrik Fugmann er til daglig adm. direktør Fugmann A/S. Indtil fusionen mellem Tekniq og Arbejdsgiverne har han været formand for Tekniqs bestyrelse. 

Han glæder sig til at omsætte alle de gode intentioner bag fusionen til konkret handling.

- Sammenlægningen vil være med til at skabe én stærk organisation, som i endnu højere grad kan pleje virksomhedernes interesser samtidig med, at vi vil få langt større gennemslagskraft og synlighed i den politiske verden, siger han og uddyber:

- Men først og fremmest er det vigtigt, at vi repræsenterer alle vore medlemmer bedst muligt og sikrer, at de får de bedst mulige betingelser for at drive deres forretning og fortsætte den meget positive udvikling, som vores brancher har været igennem de senere år.

Den nye organisation omfatter omkring 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metalområdet med tilsammen 55.000 medarbejdere og en omsætning på 60 mia. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14