23948sdkhjf

350 medarbejdere får ny direktør

Mathilde Møller tiltræder posten som direktør i Skælskør Anlægsgartnere A/S, hvor hun siden 2010 har været ansat som direktionsassistent.
Den nyudnævnte direktør, Mathilde Møller, skal fremover lede Skælskør Anlægsgartnere sammen med de 4 ejere i en mere decentral retning.

Virksomhedens 350 medarbejdere kender allerede deres nye direktør fra den daglige drift. Mathilde Møller har nemlig siden 2010 været ansat som direktionsassistent, hvor hun har haft ansvar for IT, HR, marketing og administration. Mathilde Møller er uddannet Cand merc. aud. Hun har en baggrund som revisor i Deloitte, økonomichef i Supergros og løsningsrådgiver i SAP Danmark, og hun overtager stillingen som direktør i Skælskør Anlægsgartnere efter Kurt Alexandersen, der har været konstitueret direktør for virksomheden siden marts.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang. Nu skal jeg sammen med ejerne og alle medarbejdere føre den strategi, jeg har været med til at udarbejde for Skælskør Anlægsgartnere, ud i livet. Det er et fantastisk udgangspunkt for mit lederskab, siger Mathilde Møller.

- Mathilde Møller har gennem de sidste halvandet år skabt gode resultater i Skælskør Anlægsgartnere, hvilket er en af årsagerne til, at en enig bestyrelse har udpeget hende til posten som direktør. Hun har både erfaring med udarbejdelse af vision og strategi og samtidig også erfaring med jordnære driftsopgaver, hvilket giver hende den nødvendige tillid blandt medarbejderne og anerkendelse i bestyrelsen, fortæller bestyrelsesformand Peter Nielsen.

Mere decentral styring
Med Mathilde Møller i direktørstolen kan medarbejderne i Skælskør Anlægsgartnere se frem til en mere decentral struktur. Det er en vigtig del af den nye strategi, at ønsket om en mere bæredygtig virksomhed forenes med kunden i fokus. Med gode strukturer på plads centralt i virksomheden er der grobund for decentrale beslutninger i virksomhedens afdelinger på Sjælland og Fyn.

Foruden sit ansvar om at sikre generel udvikling og fremdrift i virksomheden, vil Mathilde Møller fortsat varetage ansvaret for HR i virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094