23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
DS Håndværk & Industri
På generalforsamlingen for DS Håndværk & Industri den 17.-18. juni blev Jim Stjerne Hansen genvalgt som formand for en treårig periode.

DS Håndværk & Industri er arbejdsgiver- og brancheforening for 2.400 små og mellemstore industri-, maskin-, smede-, og vvs-virksomheder med i alt ca. 24.000 ansatte.

Purus AB
Peter L. Clausen, administrerende direktør i danske Unidrain A/S, er udnævnt til ny koncernchef i Unidrains moderselskab i Sverige, Purus AB.

XL-Byg Fuglebjerg Trælast
Michael Rasmussen er tiltrådt som ny trælastchef hos XL-Byg Fuglebjerg Trælast.

Rockwool A/S
Per Louis Holck Petersen er udtrådt af bestyrelsen mens Bjørn Rici Andersen, og Jes Dam Jessen begge er indtrådt.

Skælskør Anlægsgartnere A/S
Mathilde Møller, direktionsassistent siden 2010, er blevet forfremmet til direktør og skal fremover lede Skælskør Anlægsgartnere i en mere decentral retning sammen med de fire ejere.

Mathilde Møller har en baggrund som revisor i Deloitte, økonomichef i Supergros og løsningsrådgiver i SAP Danmark, og hun overtager stillingen som direktør efter Kurt Alexandersen, der har været konstitueret direktør for virksomheden siden marts.

Skælskør Anlægsgartnere beskæftiger ca. 350 medarbejdere, der løser opgaver for både offentlige og private kunder. Virksomheden arbejder bl.a. med anlæg af grønne tage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094