23948sdkhjf

Herlev-firma vinder milliardkontrakt ved Rigspolitiet

Vinderen af vedligehold af Rigspolitiets ca. 450.000 kvm bygninger og udendørsarealer er fundet. 

Det er firmaet Coor A/S, som løber servicekontrakten for både Politiet, Den Centrale Anklagemyndighed og Kriminalforsorgen.

Opgave har til en estimeret værdi på ca. 2 mia. kr. i kontraktperioden. 

De næste mindst seks år skal Coor på en integreret facility management-kontrakt understøtte de tre instanser, som har knap 20.000 medarbejdere på cirka 270 lokationer. Ud over vedligehold af ca. 450.000 kvm bygninger samt udendørsarealer omfatter opgaven også kantinedrift, rengøring, forretningskritiske services o.l. 

Genvinder og udvider opgaverne
Coor har siden 2012 løst de pågældende serviceydelser for Politiet på en igangværende kontrakt. Den ophører i september i år, og opgaverne har derfor været omfattet af udbuddet.

Med den nye kontrakt både genvindes og udvides samarbejdet med Den Centrale Anklagemyndighed samt Kriminalforsorgen, der har haft opgaven i førstegangsudbud.

Formelt set skal Coor afvente en stand still periode på ca. to uger, hvor de andre tilbudsgivere har mulighed for at gennemgå afgørelsen og evt. klage.

Fakta: Udbuddet fra Rigspolitiet

- Opgaven omfatter vedligehold af ca. 450.000 m2 bygninger samt udendørsarealer og servicering af ca. 20.000 brugere med kantinedrift, rengøring, vedligehold af tekniske installationer, ejendomsservice, flådestyring, reception, hittegodskontor samt andre forretningskritiske services. 

- Kontrakten strækker sig over seks år med mulighed for forlængelse i yderligere tre år og er estimeret til en værdi på ca. 250 mio. kr. om året.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094