23948sdkhjf

Roust Spær forbedrer bundlinjen

2010 endte med et nyt underskud, men der var dog betydelig fremgang at spore hos virksomheden, der producerer spær, elementer og kviste i træ.
Roust Spær måtte fra 2007 til 2009 se indtjeningen falde med mere end 18 mio. kroner, kulminerende med et nettounderskud på -7,15 mio. kroner i 2009.

Som følge af den negative udvikling igangsatte ledelsen en række tiltag med henblik på at øge salget og tilpasse omkostningerne, og det har igen fået udviklingen til at bevæge sig i den rigtige retning.

I 2010 er det således lykkedes at reducere tabet til -2,49 mio. kroner efter et år med betydelig fremgang i ordreindgangen:

- I året er der realiseret en væsentlig aktivitetsstigning i forhold til 2009, om end aktivitetsniveauet fortsat er påvirket af nedgangen i byggeaktiviteterne i Danmark under finanskrisen. I 2010 er der gennemført en række tiltag for at tilpasse omkostningerne til det lavere aktivitetsniveau. Effekten af disse tiltag er som forventet ikke slået fuldt ud igennem i 2010, hvorfor resultatet har udgjort et underskud, oplyser Roust Spær, der på den baggrund betegner resultatet som forventet.

I 2011 er det forventningen, at tilpasningerne slår fuldt igennem, og dette, kombineret med et fortsat øget aktivitetsniveau, skal sikre ”en væsentlig forbedring af selskabets indtjening”.

Roust Spær beskæftigede gennemsnitligt 85 medarbejdere i 2010. Det er fem flere end året før.

Om virksomheden
Roust Spær A/S er grundlagt i 1925 og er i dag en ordreproducerende virksomhed, der omfatter traditionel savværksdrift, trætørring, høvleri samt produktion af tagspær, vægelementer, tagelementer og færdige kviste.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094