23948sdkhjf

Søster udvider Dansk Boligbygs domicil

Tirsdag blev første spadestik taget til en stor udvidelse af Dansk Boligbygs domicil på Erhvervsbyvej 11 i den sydlige del af Horsens.

Søsterselskabet BASE Erhverv er entreprenør på projektet, der omfatter en udvidelse på 790 kvadratmeter, svarende til godt 2.500 etagemeter.

Plads til søstrene

Dansk Boligbyg forbliver på 2. sal i den nuværende bygning, mens søsterselskaberne BASE Erhverv og Ejendomsudviklingsselskabet Danmark as (EUD) får kontorer i den nye bygning.

Virksomheden Itelligence A/S, der i dag lejer hele førstesalen i den nuværende bygning, får fordoblet sit kontorareal, idet virksomheden også indretter sig på hele førstesalen i den nye bygning.

Også Vangsoe-Gruppen ApS indretter sig i den nye bygning, ligesom der forhandles med flere mulige nye lejere til kontorarealer i stueetagen.

– Vi er vokset rigtig meget, og alene de seneste to-tre år er vi gået frem med 40 medarbejdere på landsplan, så vi nu er knap 100 – heraf næsten halvdelen i Horsens. Derfor har vi brug for mere plads, siger adm. direktør Anton Nørgaard om baggrunden for udvidelsen.

Udvidelsen er på tre etager, og har front ud mod Vejlevej. Når byggeriet er færdigt i april-maj 2020, vil domicilet på Erhvervsbyvej bestå af to ens bygninger, hver på tre etager, som er forbundet af en mellembygning, der vil indeholde foyer i stueetagen og mødelokaler på de øvrige etager.

Konstant vækst
Dansk Boligbyg har haft domicil på Erhvervsbyvej 11 i Horsens siden 2008, og har som følge af konstant vækst længe haft brug for mere plads. Virksomheden havde 24 ansatte i 2008/09-regnskabet, hvor bruttofortjenesten var på 28 mio. kroner.

I 2017/18-regnskabet var bruttofortjenesten steget til 52 mio. kroner, mens nettoomsætningen nåede 924 mio. kroner.

Dansk Boligbyg har tre afdelinger i Horsens, afdelinger i Aalborg og Odense samt to afdelinger i Roskilde. Virksomheden arbejder som hoved- og totalentreprenør, og beskæftiger dagligt op mod et par tusinde via underentreprenører, fordelt på aktuelt cirka 50 byggepladser over hele landet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157