23948sdkhjf

A. Enggaard udvider shoppingcenter for 70 mio. kroner

I Aalborg-bydelen Skalborg er man i fuld gang med elementmontagen på en udvidelse af indkøbscentret Shoppen, der får 6.000 ekstra kvadratmeter.
Den 10. oktober 2007 slog Shoppen dørene op for første gang som nabo til Aalborg Storcenter i byens sydlige udkant.

Shoppens 20 butikker besøges i dag af ca. 1,1 millioner mennesker årligt, men med den igangværende udvidelse forventer centrets ejer, Ceraco, at øge besøgstallet til 2,5 millioner.

- Vi får en række stærke brands med Elgiganten i spidsen med en helt ny megabutik i udvidelsen af Shoppen, siger adm. direktør Ernst Michaelsen, der anslår, at Elgiganten alene vil sælge for 300-350 mio. kroner om året.

Åbner i december
Shoppen er opført af A. Enggaard med Mangor & Nagel og Niras som henholdsvis arkitekt og ingeniør. Samme team står bag den godt 6.000 m² store udvidelse, der også medfører etablering af nye tilkørselsveje samt 690 ekstra parkeringspladser.

Ernst Michaelsen oplyser, at Ceraco har investeret 70 mio. kroner i projektet, der vil holde 100 mand beskæftiget med byggeopgaven i de næste fem måneder.

- Entreprenøren har støbt dæk og er nu i gang med elementmontagen på udvidelsen af Shoppen, og de nye butikker er klar til åbning 1. december lige til julehandlen, lover direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125