23948sdkhjf

BoligJob-planen giver flere ordrer i byggeriet

20 % af virksomhederne har allerede fået nye ordrer som følge af fradraget, viser undersøgelse fra Dansk Byggeri. Det forventes, at ordningen kan skabe 2.000 job i 2011.
Danskerne har for alvor skudt gang i renoveringerne efter vedtagelsen af regeringen BoligJob-plan med skattefradrag for servicearbejde i hjemmet. Det skriver Jyllands-Posten.

Avisen refererer til en undersøgelse fra Dansk Byggeri, der viser, at 20 % af virksomhederne allerede har fået mere at lave som følge af fradraget, mens 60 % forventer, at der er ordrer på vej.

- Vi er overraskede over, at man allerede kan se en tydelig effekt rundt omkring i virksomhederne. Det tyder på, at effekten bliver langt større end først antaget. Ordningen er i hvert fald kommet rigtig godt fra start, siger direktør i Dansk Byggeri Lars Storr-Hansen til JP.

Hos Dansk Byggeri forventer man, at ordningen vil skabe 2.000 nye job i år og 3.000-3.500 i de efterfølgende år.

- Vores forventninger er sat lavt, så meget tyder på, at tallene vil blive større. Men derfor bliver ordningen ikke nødvendigvis dyrere, for den er i høj grad selvfinansierende, da staten tjener på, at der bliver udført mindre sort arbejde, siger Lars Storr-Hansen til JP.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125