23948sdkhjf

Helsinge tæt på nyt stationscenter til 300 mio. kroner

Fredag underskrev Gribskov Kommune og udviklingsselskabet K/S Gribskov C en aftale for den kommende udvikling af området ved Helsinge Station.
Flere års arbejde for en omdannelse af området ved Helsinge Station kom i sidste uge et stort skridt nærmere en realisering.

Fredag den 1. juli indgik Gribskov Kommune og udviklingsselskabet K/S Gribskov C således en aftale, der skal sikre byggeriet af et nyt stations- og butikscenter med busterminal, opholds- og billetfaciliteter for passagerer med tog og bus samt pendler- og cykelparkering.

Hertil kommer ny infrastruktur på og omkring stationsområdet med etablering af bl.a. en tunnel under jernbanen, omfartsvej, omlægning af veje og stier. Projektet er samlet estimeret til omkring 300 mio. kroner.

- Underskrivelsen af Projektudviklingsaftalen er resultatet af en målrettet og ihærdig indsats fra Gribskov Kommune og projektudvikler om at nå til enighed om et bæredygtigt projekt med både en finansieringsplan og en ansvars- og opgavefordeling mellem parterne, oplyser kommunen på sin hjemmeside.

Plangrundlaget for det store byggeri ventes endeligt godkendt marts 2012.

Læs helhedsplanen på Gribskov Kommunes hjemmeside (åbner som pdf)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093