23948sdkhjf

Kæmpekontrakt til CG Jensen

Entreprenøren skal indrette samtlige 21 byggepladser i forbindelse med udvidelsen af Københavns Metro. Der er tale om en kontrakt til et trecifret millionbeløb.
Som den første danske entreprenør har CG Jensen vundet en større anlægsopgave på udvidelsen af Københavns Metro.

Kontrakten er indgået med CTM-konsortiet og nærmer sig et trecifret millionbeløb pr. år.

- Opgaven med jordarbejde, beton og stål er jo netop vores kerneområde, så vi er meget tilfredse med at være konkurrencedygtige og vinde opgaven. Vi skal bruge to til fire måneder til hver byggeplads med at fjerne eksisterende belægninger, indrette skurby og hele infrastrukturen med midlertidig el, vand og kloak, spunse omkring byggefeltet samt diverse støbeopgaver, fortæller divisionschef Christian Levinsen.

Den første metro-byggeplads oprettes i Nørrebro Parken fra 18. juli, og CG Jensen forventer at øge bemandingen i løbet af efteråret. Under byggeriet vil et større antal timelønnede medarbejdere og funktionærer være tilknyttet opgaven. Hertil kommer underentreprenører og lærlinge.

- Efterhånden som de næste arbejdssteder går i gang i løbet af efteråret, skal vi mande kraftigt op med egne medarbejdere, ligesom vi skal ansætte en del flere timelønnede, siger Christian Levinsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094