23948sdkhjf

Horsensentreprenør når milepæl på 103 familieboliger

Mandag blev de første 12 altaner blev monteret på "Digterparken" i Varde, 103 nye familieboliger. Samme dag blev der fejret rejsegilde på projektet i centrum af Varde, som Dansk Boligbyg opfører i totalentreprise for Domea. 

Det oplyser entreprenøren fra Horsens på sin hjemmeside. 

- Når man, som i dag, kan se hvordan de første altaner er hængt op, så tegner det rigtig godt.  Det, der bygges, er huse med enkelt formsprog og rigtig godt lysindfald. Til efteråret kan vi glæde os over en ung, smuk bebyggelse med enkle former, sagde Eigil Madsen, TNT Arkitekter, og fortsatte med en ros til de udførende:

- De bedste visioner og planer er nyttesløse, hvis der ikke fandtes rigtig gode håndværkere til at realisere dem. 

Projektet er baseret på en konkurrence om anvendelse af den tidligere Materielgård, udskrevet af Varde Kommune - med Domea Varde som vinder. 

- Her-og-nu kigger vi på det største byggeri i Varde, som samtidig er det første, som Domea Varde har projekteret i mange år. Jeg håber, vi i årene fremover kan bygge endnu mere, sagde Birgith Albertsen, formand for Domea Varde, som er bygherre ved rejsegildet. 

Digterparken udgøres af syv punkthuse i tre-fire etager samt 16 rækkehuse i to etager. Der bliver 29 stk. to-rums, 50 stk. tre-rums og 24 stk. fire-rums familieboliger. I alt er etagearealet på 9.646 kvm. 

Entreprisesummen lyder på 136 mio. kr. på projektet, som er tegnet af TNT Arkitekter fra Valby og har Oluf Jørgensen A/S tilknyttet som ingeniør. 

Digterparken afleveres til bygherren ultimo juni 2020, hvis alt går som planlagt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111