23948sdkhjf

Færdigt arbejde: Gråkjær afleverer markant karré i Rødovre

To års arbejde i Rødovre er slut for den Holstebro-baserede entreprenørkoncern, Gråkjær.  

Ud mod Slotsherrensvej i Rødovre er en boligkarré i varierende højde fra to til fire etager skudt op. Rødovre Karreen, som byggeriet er navngivet, tæller 117 lejligheder, erhvervslejemål og flot gårdrum med fokus på fællesskab er nu afleveret til bygherren, Rescale, og beboerne er flyttet ind. 

Regionsdirektør hos Gråkjær, Claus Navntoft, udtrykker sin tilfredshed med projektet og den store arbejdsindsats fra medarbejdere og underentreprenører:

- Vores organisation har fungeret godt. Vores kompetente projekteringsledelse og byggeledelse har udført en utrolig indsats på sagen. Det samme har vore dygtige underentreprenører og rådgivere, siger han i en pressemeddelelse. 

Projektet er opført i to etaper. Entreprenøren afleverede første etape med 44 lejeboliger og et erhvervslejemål i februar . 

Fra studieboliger til lejemål i to etager
Rødovre Karreens 117 lejligheder varierer i størrelser fra 1- til 6-værelses lejligheder, hvor de mindste er studielejligheder med hems og de største 44 lejemål er i to plan. Hovedparten af lejlighederne ligger på tværs af bygningen, og har dermed lysindfald fra to sider. 

Bebyggelsen er på i alt 10.200 kvm lejligheder og 300 kvm erhverv samt 3.500 kvm udearealer, herunder flere fælles tagterrasser. 

I byggeriet er der anvendt flere præfabrikerede elementer så som betonelementer, badekabiner, kviste og svalegangselementer. Bebyggelsen er skalmuret med 350.000 gule teglsten, og på de øverste etager er præfabrikerede lette facadekassetter beklædt med skærmtegl. 

Slutbrugeren Koncenton udlejer boligerne gennem Gobolig, som melder næsten fuldt udlejet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188