23948sdkhjf

PolyVision sælger dansk selskab

Den amerikanske tavle- og skærmvægsproducent overhænder alle fremstillings- og salgsaktiviteter i Frankrig og Danmark til Vanerum Group.
PolyVision har efter moden overvejelse besluttet udelukkende at fokusere på skriveoverflader i ruller/coils og teknologiske produkter, dvs. interaktive whiteboards.

Det betyder, at alle fremstillings- og salgsaktiviteter for teknologiprodukter fra PolyVision SAS (Onnaing, Frankrig) og PolyVision A/S (Odense, Danmark) overføres til Vanerum Group.

- Vi forventer en gensidig fordel ved at overdrage aktiviteterne af de teknologiske produkter og sælge aktiviteterne omkring de statiske traditionelle visuelle kommunikationsprodukter (whiteboards, kridttavler og display cases, red.), oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

PolyVision begyndte implementeringen af sin strategi i USA ved at afvikle PolyVision`s VCP-fabrikker i Nordamerika i 2008 og 2009. Det viste sig at være en stor succes, hvorfor virksomheden nu har besluttet at udvide strategien til Europa.

Belgiske Vanerum Holding Company NV bliver dermed eneaktionær i PolyVision SAS og PolyVision A/S, og parterne forventer, at det officielle ejerskifte træder i kraft med virkning fra den 31. juli 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078