23948sdkhjf

Nyt boligprojekt på vej i Taastrup

Sophienberg Ejendomsudvikling og Høje-Taastrup Kommune har indgået en aftale om at bygge boliger i området ved Rønnevangscentret.
Med reference til 1890’ernes rækkehusbebyggelser som Kartoffelrækkerne ved Søerne i København ønsker Sophienberg Ejendomsudvikling nu at opføre boliger på 100-125 m² i 2-3 etager ved Rønnevangscentret i Taastrup.

Allerede i 2006 ønskede den daværende ejer af Rønnevangscentret at omdanne centret til boligformål. Ejeren kunne dog ikke imødekomme kommunens ønsker til det samlede projekt.

- Det er meget positivt, at der er interesse for at udvikle Rønnevangscentret og på den måde skabe nyt liv i området. Det er i tråd med den interesse, vi ser i disse år for at slå sig ned i Høje-Taastrup Kommune og være med til at udvikle byen, siger borgmester Michael Ziegler ifølge kommunens hjemmeside.

Sophienberg ejer Rønnevangscentret, mens Høje-Taastrup Kommune ejer arealet, hvor Rønnevang Bibliotek tidligere lå. Her har SFO Kvisten i dag til huse. Ifølge borgmesteren er det derfor oplagt at udvikle området i fællesskab og sikre, at det bliver et ambitiøst projekt, som lever op til kommunens ønsker og visioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094