23948sdkhjf

Idealcombi opruster i produktionen

30 personer er ansat i løbet af juni, og flere nyansættelser venter inden sommerferien. Det er på grund af højsæsonen, lyder forklaringen fra vinduesfabrikken.
I løbet af de sidste 3-4 uger er produktionen hos Idealcombi blevet udvidet med cirka 30 ansatte for at håndtere en øget efterspørgsel.

Den nordvestjyske vinduesfabrik lukker helt ned i ugerne 29, 30 og 31, men inden da forventer man at udvide med yderligere 15-20 produktionsfolk.

Fabriksdirektør Mogens Guldberg Røn fortæller til Nordjyske Stiftstidende, at det er højsæsonen på hjemmemarkedet, der øger behovet for hænder i produktionen, og Idealcombi når dermed op på en samlet bemanding på ca. 270 produktionsfolk plus godt 100 funktionærer.

Mogens Guldberg Røn vurderer, at fabrikkens aktuelle aktivitetsniveau ligger ca. 25 % lavere end de gode år i 2006 og 2007. Virksomheden klarer sig pænt på hjemmemarkedet, som står for ca. 80 % af omsætningen, mens det til gengæld halter noget på eksportmarkederne.

Island, Irland og Skotland, som tidligere var væsentlige markeder, er ifølge avisen helt væk i dag, og det engelske marked er kun lige begyndt at rette sig op igen.

- Og så taler vi om en meget, meget hård konkurrence på prisen, siger Mogens Guldberg Røn til Nordjyske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094