23948sdkhjf

Norsk eksportsucces for Aubo Production

Den vestjyske køkkenproducent har landet en millionaftale i Norge og forventer flere af samme slags.
Aubo Production A/S har netop lukket en millionaftale med et af Norges største husfirmaer.

Firmaet Østerhus vil fremover bygge huse med Aubo-køkkener, og aftalen betyder, at eksporten til Norge stiger med 10 mio. kroner næste år.

Flere aftaler i vente
Og samarbejdet med Østerhus er kun begyndelsen på Aubos eksportsucces mod nord, vurderer salgs- og marketingdirektør Dan Østergaard.

Siden årsskiftet har Aubo været eneleverandør til Montér, der er én af de største byggemarkedskæder i Norge. Det er netop dette samarbejde, der baner vejen for de store aftaler, hvor Østerhus altså blev den første.

- Med Østerhus aftalen har vi prikket hul på bylden, og det fine samarbejde, vi har med Montér, betyder uden tvivl flere aftaler af samme slags, siger Dan Østergaard.

Fordobling i Norge på tre år
Omsætningen til Norge vil komme til at betyde at Aubo´s eksportandel kommer til at udgøre 50 % af totalomsætningen i år, og Aubo forventer, at omsætningen til det norske marked i løbet af tre år vil blive fordoblet.

De første leverancer til Østerhus sendes afsted i løbet af efteråret, og fra årsskiftet forventes det, at der er behov for nyansættelser på fabrikken i Aulum ved Herning.

- Min fornemmelse er, at det positive samarbejde vi har med Montér-kæden, i høj grad skyldes, at vi er en forholdsvis lille producent, der evner maksimal fleksibilitet, lyder Dan Østergårds bud på, at den norske kæde har valgt Aulum-virksomheden som samarbejdspartner.

Den norske succes kommer netop efter Aubo har fremvist et absolut godkendt årsregnskab, hvor røde tal blev vendt til sorte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094