23948sdkhjf

Flagene til tops for Jem & Fix nummer 121

Jem og Fix åbnede den 19. maj endnu et lavprisbyggemarked. Denne gang i Gørlev mellem Slagelse og Kalundborg på Vestsjælland. 

Jem & fix har dermed 121 butikker i Danmark. 

Det er placeret lettilgængeligt og særdeles synligt i Gørlev ud til hovedvejen mellem Slagelse og Kalundborg, udtaler direktør og projektudvikler Stig Wadmann fra Pro Developments Øst. 

- Vi glæder os meget over de mange mennesker der kom til åbningen, som er bevis for der er et behov hos lokalbefolkningen omkring Gørlev og Høng samt hos de ca. 5000 sommerhusejere langs kysten i nærheden, siger Stig Wadmann, direktør og projektudvikler Stig Wadmann fra Pro Developments Øst, i en pressemeddelelse. 

Pro Developments Øst er projektudvikler på projektet og har stået for udarbejdelsen af ny lokalplan for erhvervsområdet i samarbejde med Kalundborg Kommune, samt udlejet og opført byggemarkedet til Jem & Fix. 

- Vi blev opmærksom på placeringen for godt 2 år siden og har derefter opnået de nødvendige tilladelser og gennemført projektet, således det stod færdig og klar til åbningen, skriver Pro Development. 

Pro Developments koncernen udvikler butikker over hele landet, og butikken i Gørlev firmaets Jem & Fix nummer 12. Selskabet har yderligere to lavprisbyggemarkeder i støbeskeen for kæden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109