23948sdkhjf

Nyt lederteam skal tegne fremtidens Velfac

Den 1. august styrkes Velfac's danske salgsorganisation med ansættelsen af to nye ledere, der skal varetage projektsager og salg af vinduer til enfamilieshuse.
Ansvarlig for Velfac Project Sales bliver Jes Dam Jessen, der kommer fra Rockwool, hvor han har varetaget ansvaret for marketing og business development. Han er en erfaren projektsalgsansvarlig, som kender byggebranchen og har ligeledes tidligere bestridt stillinger som salgsdirektør i Statoil, Lauritz Knudsen samt for Rockwool, i både Rusland og Danmark.

Velfac Small Works varetager de mindre vinduesleverancer til enfamiliesbyggerier, og til at bestride det overordnede ansvar for disse aktiviteter har man ansat Thomas Olesen, der kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Jydsk Vindueskompagni, hvor han har været beskæftiget med salg i de sidste 15 år.

- Jeg er meget positiv over styrkelsen af vores danske lederteam og glæder mig utrolig meget til samarbejdet med Jes og Thomas. Velfac står over for en spændende fremtid med en opdateret og komplet produktpalet, der møder fremtidens energi-, design- og kvalitetskrav til moderne byggerier, klassiske bygninger samt 70'er boligernes renoveringsbehov. Vi er dermed godt rustet til fremtiden, og ser frem til at tage markedsandele trods den skærpede konkurrence på det danske marked, udtaler Finn Jespersen, administrerende direktør hos Velfac.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098