23948sdkhjf

Lokal entreprenør bygger nyt til automationsekspert i Kolding

I Nørre Bjerg ved Kolding bygger Beckhoff Automation et nyt domicil. Entreprenør på projektet, JN Group fra Kolding, har netop sat spaden i jorden til det 1.500 kvm byggeri 

- Vi er vokset ud af den bygning, vi lejede os ind i for seks år siden og har nu nået en størrelse, hvor det giver mening at investere i mursten. Derfor bygger vi et nyt domicil på nabogrunden med plads til 50 arbejdspladser, stort lager, kursus- og konferencelokaler, samt træningslokaler med alt vores testudstyr, siger Michael Nielsen, administrerende direktør i Beckhoff Automation , i en pressemeddelelse. 

Beckhoffs nye domicil er tegnet af P+P Arkitekter, og JN Group er entreprenør for byggeriet. 

Domicilbyggeriet bliver velforsynet med automationsspecialisten Beckhoff Automations egne løsninger inden for bygningsautomation. Bygningen på Birkemose Allé tilpasser sig således hver enkelt medarbejder. Når de fra foråret 2020 møder ind om morgenen, vil de opleve, at deres computer, printer og lys automatisk tændes. 

Energikilder som lys, varme og klima styres automatisk i forhold til, hvor medarbejderne befinder sig, og hvad de enkelte lokaler anvendes til. Skrivebords- og loftslamper farvestyres efter årstiderne, så arbejdsbetingelserne bliver optimale. Om vinteren giver fx en varm farvetemperatur et langt mere behageligt lys. 

Domicilet forventes at stå klart i foråret 2020 og koster et tocifret millionbeløb.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094