23948sdkhjf

CCBrun får ny ejer

Kristian Lind træder tilbage som adm. direktør i den sjællandske entreprenørvirksomhed

C.C. Brun Entreprises adm. direktør Kristian Lind har gennem noget tid udtrykt ønske om at trække sig tilbage som daglig leder af entreprenørvirksomheden. I starten af juni måned lykkedes det at lande en aftale med entreprenørvirksomheden KGH Holding, Grindsted A/S, der nu overtager Kristians Linds aktiepost og dermed ejerskabet af CC Brun Entreprise. 

Det oplyser C.C. Brun Entreprise i en pressemeddelelse. 

- I min lange tid, 17½ år, som direktør har jeg set C.C. Brun vokse som en professionel entreprenør-virksomhed, der agerer på et højt håndværksfagligt og forretningsmæssigt niveau. C.C. Brun skal imidlertid endnu længere, siger Kristian Lind i pressemeddelelsen. 

- Dette kræver imidlertid en ledelse med nye og andre kompetencer. En ledelse der har fokus på vækst, og som har kapacitet til at opsøge og indgå i helt nye samarbejdsrelationer. Jeg selv er en ledertype, som gerne involverer mig i detaljerne, og min arbejdsform er næppe optimal i en organisation, der gerne skal ekspandere. Desuden vil jeg gerne slippe tøjlerne, mens jeg er på toppen, så jeg også har overskud og energi til at nyde en tilværelse på noget lavere blus, fortsætter han. 

Kristian Lind vil bistå med overleveringen og fortsat løse særlige opgaver for virksomhedens bestyrelse. 

Større pondus under nyt ejerskab
Entreprisedirektør Jan Stysiek overtager midlertidigt ledelsen af C.C. Brun. Han har accepteret positionen som adm. direktør, indtil bestyrelsen udpeger en ny ledelse. 

Jan Stysiek har været i virksomheden i samlet 25 år, og i de seneste mange år har han fungeret som entreprisedirektør og souschef. 

- Selv om hverken vores kunder eller medarbejdere fremover vil bemærke nogen nævneværdig forskel i det daglige, så betyder KGH Holding, Grindsted A/S, at vi har fået langt større pondus, og at vi nu for alvor tror på øget vækst. Vi er således allerede i gang med et markant løft af tilbuds- og salgsarbejdet, siger Jan Stysiek. 

Den nye ejer, KGH Holding, Grindsted A/S, har siden midten af 1990erne har haft delejerskab af C.C. Brun.

Fakta: C.C. Bruun Entreprise A/S

CC Brun har egenproduktion inden for jord-, kloak- og betonarbejder, brolægning, tømrer- og snedker- samt smedearbejder.

Geografisk holder virksomheden sig til Sjælland og Lolland-Falster, hvor opgaverne overordnet omfatter erhvervs- og institutionsbyggerier samt renovering. 

I 2018 havde selskabet en nettoomsætning på 240 mio. kr. mod 242 mio. kr. året før. Overskuddet var 5,5 mio. kr. før skat, hvilket var næsten 40 pct. lavere end de 8,8 mio. kr., der endte på bundlinjen i 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109