23948sdkhjf

DMT sikrer firmabilen mod tyveri

Dansk Microbølge Teknik udvider produktporteføljen og går til kamp mod tyveri i og af firmabiler som DEFA-specialist i trackingudstyr/alarmer til køretøjer og maskiner.
Det er næsten umuligt helt at forhindre tyveri af firmabiler, men til gengæld er det muligt at mindske skadevirkningerne.

Det mener man hos Dansk Microbølge Teknik, som er blevet specialist i DEFA-produkter, der blandt andet omfatter bilalarmer og avancerede trackingsystemer.

- Det bliver stadig mere almindeligt at sikre sig mod tyverier ved hjælp af overvågning. Der er ikke helt den samme skepsis over for det længere i samfundet generelt, siger salgschef i DMT, Ole Ingby, til Building Supply.

Tyvene går efter det samme værktøj
Han fortæller, at stadig flere forsikringsselskaber ligefrem kræver, at firmabiler udstyres med beskyttende udstyr fra DEFA, hvis uheldet har været ude én gang.

- Man ser jo tit, det er det samme værktøj, tyvene går efter. Har de først én gang stjålet noget fra en bil, ved de godt, at den bliver fyldt op. Og så kommer de tilbage og stjæler fra den igen, forklarer Ole Ingby.

DMT blev DEFA-specialist 1. juli og har allerede foretaget de første installationer, som tydeligt viser, at målgruppen er bred. Således har både en BMW og en Harley Davidson været blandt de første kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112