23948sdkhjf

Aalborg-hotel vil være femstjernet

Danmarks fjerdestørste by mangler et femstjernet hotel, men det vil Helnan International Hotels gøre noget ved. En udvidelse af koncernens hotel i byen indebærer en opgradering fra fire til fem stjerner.
Et flertal i Aalborg Byråds magistrat sagde mandag god for en udvidelse af Hotel Hvide Hus, der bl.a. giver mulighed for en ny værelsesfløj med 80-100 værelser.

Hotellet er en del af Helnan International Hotels, og koncernchef Enan Galaly er ifølge Nordjyske Medier lun på idéen om at gøre Hotel Hvide Hus til et femstjernet hotel.

- Hvis vi får lov til den udvidelse, så vil vi bestræbe os på, at gøre hotellet femstjernet, siger han til avisen.

Hotelejerens planer hilses velkomne af borgmester Henning G. Jensen. Han mener, at der i dag er tilstrækkeligt med hoteller i byen, men ingen af disse er femstjernede, og det er en mangel:

- Vi er ved at have mange internationale virksomheder, der efterspørger femstjernede hoteller, og det har vi ikke. Hvis vi skal have et femstjernet hotel, så er det et af de bestående, der skal ombygges til det. Hvide Hus ligger jo fantastisk derude i nærheden af kongrescentret og med luft omkring sig, siger han.

Læs mere i artiklen " Hotelkonge vil skabe et af landets mest markante hoteller " fra 2009
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234