23948sdkhjf

Veksø får ny salgschef i Danmark

Henrik Wind Jantzen afløser Claus Mølhede, der fortsætter i en nyoprettet stilling som chefkonsulent hos producenten af byrumsinventar.
Henrik Wind Jantzen er netop tiltrådt stillingen som salgschef hos Veksø A/S i Danmark. Han overtager ansvaret efter Claus Mølhede, der har valgt at fokusere sin indsats hos Veksø i en nyoprettet stilling som chefkonsulent.

Henrik Wind Jantzen har beskæftiget sig med salg og markedsføring gennem en lang årrække i markedsledende virksomheder som fx Sony, VDO, Kodak og Navico og har dermed stor erfaring med forhandlersalg og partneraftaler. Han kommer senest fra Inventarrum A/S.

Som salgschef får Henrik Wind Jantzen til opgave at fastholde og udbygge Veksøs position på det danske marked inden for belysning, byrumsinventar og cyklismeprodukter.

- Jeg ser frem til at være med til at berige de danske bymiljøer med vore innovative produkter og løsninger i tæt samarbejde med anlægsgartnere, arkitekter, boligselskaber, entreprenører, kommuner, landskabsarkitekter og andre samarbejdspartnere, siger den nyudnævnte salgschef.

Om Veksø A/S
Virksomheden er etableret i 1950 med produktion af cykelparkering som speciale. I dag er Veksø en af Europas førende design- og fremstillingsvirksomheder inden for byrumsmøbler, cyklisme samt gade- og parkbelysning.

Veksø har hovedsæde i Taulov ved Fredericia og beskæftiger ca. 120 medarbejdere, herunder 70 i Danmark samt 50 fordelt på Tyskland, England, Sverige og Letland. Virksomheden har siden 2008 været en del af NRGi-koncernen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094