23948sdkhjf

Fornuftigt regnskab fra Hoffmann

Den danske entreprenør øgede omsætningen med mere end 60 mio. kroner sammenlignet med sidste år
Det lykkedes i første halvår af 2011 Hoffmann at løfte omsætningen til 637,6 mio. kr. mod 573,3 mio. kr. samme periode året før.

Periodens resultat var på 13,4 mio. kr., en marginal forbedring i forhold til overskuddet på 13,3 mio. kr. i første halvår af 2010.

- Det er betryggende, at Hoffmann nu har konsolideret sig på et fornuftigt resultatmæssigt niveau, samt at vores ordrebeholdning i stigende grad er bygget på projekter vundet på andet end kun priser. Målet er fortsat at fordoble vores resultatgrad, og projekterne viser, at vi er godt på vej, siger adm. direktør Torben Bjørk Nielsen.

Ifølge direktøren er Hoffmanns marked fortsat er præget af hård konkurrence og et højt antal konkurser hos leverandører og underleverandører.

- Der er en lille positiv tendens til stigende private udbud, men markedet præges fortsat af mange offentlige udbud, siger Torben Bjørk Nielsen.

Blandt Hoffmanns mest markante projekter i første halvår var totalentreprisen på Syd Energis nye domicil i Esbjerg til 210 mio. kroner. En opgave der er vundet i samarbejde med Esbensen, GPP Arkitekter, Sloth Møller, Thing & Wainø samt Vibeke Grube Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062