23948sdkhjf

Danske Reteam vinder opgave i Budapest

Rådgivningsfirmaet Reteam skal stå i spidsen for et team, som skal implementere en ny strategi i design og arkitektur af et storcenter i Budapest.
Sammen med arkitekter fra Roeleveld-Sikkes arkitektkontor i Budapest og retail designers GHA Design Studios i Montreal skal Reteam give shoppingcentret Polus i Budapest ny identitet og design.

Reteam’s strategi forPolus-centret, der er blandt de ældste i Ungarn, vandt konkurrencen om udvikling af shoppingcentret tidligere i 2011 i konkurrence med fire andre firmaer.

Opgaven med at modernisere og re-positionere det ungarske shoppingcenter ventes afsluttet i løbet af 2012. Det skriver Magasinet Ejendom.

- Ændringerne kræver en grundliggende forståelse af kundernes behov både i forhold til den lokale beliggenhed samt i forhold til det samlede udbud af shoppingdestinationer i handelsområdet. Evnen til at udarbejde en strategi med udgangspunkt i ovenstående samt at implementere den gennem design, arkitektur, butiksmix, udlejning og branding er Reteams speciale, siger direktør Kathrine Heiberg til Magasinet Ejendom.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109