23948sdkhjf

Ørestadens Friskole bygges i Jylland

ABC Pavilloner har fået til opgave at opføre et nybyggeri til 3.-6. klassetrin på Ørestadens Friskole. Skolen bygges i moduler, som produceres på ABC Pavilloners fabrik i Midtjylland.
Ørestadens Friskole ligger ved Amager Fælled, og den eksisterende bygning blev indviet i 2005.

Der er tale om et projekt, der udvides med flere moduler, efterhånden som behovet for lokaler vokser. Projektet er udarbejdet i et tæt samarbejde mellem skolen, ABC Pavilloner og arkitekt Anne Kristine Wesselhoff.

- Den første bygning er også udført som modulbyggeri, men med sadeltag. Friskolen har valgt, at der skal være en fysisk opdeling af grundskolen og de resterende klassetrin, og det nye byggeri er derfor et selvstændigt byggeri, der skal bygges i tre etaper. Første etape, som vi i øjeblikket er ved at levere, er på ca. 440 m², og samlet omfatter tilbygningen ca. 1.400 m², forklarer Bo Berger fra ABC Pavilloner.

Klar til brug i uge 40
Modulerne produceres på ABC Pavilloners fabrik i Midtjylland og transporteres herefter til Ørestaden, hvor de som byggeklodser på kort tid monteres til en samlet bygning.

- I og med at skolen er modulært opbygget, er det enkelt at udvide med flere moduler efterhånden som behovet opstår. Derudover er der med modulbyggeri meget lille risiko for følgeskader på grund af det fugtige vejr vi oplever i øjeblikket, forklarer Bo Berger.

Selve opstillingen af modulerne forventes at påbegynd uge 36, og i uge 40 er det planen at skolen skal stå klar til brug.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11