23948sdkhjf

Hansson & Knudsen skal renovere 480 lejligheder

Entreprenørfirmaet har vundet renoveringsordren på små 250 millioner hos Svendborg Andels Boligforening. Opgaven giver 100 mand arbejde i 2 år.
Kort før ferien blev entreprenørfirmaet Hanson & Knudsen A/S udpeget som vinder af licitationen på renovation af 480 lejligheder fordelt på 24 af Svendborg Andels boligforenings boligblokke.

Den omfattende renoveringsopgave indebærer nedrivning af eksisterende mure, hvorefter der isoleres og mures op igen, nyt bad og køkken til lejlighederne samt sammenlægning af flere af de pt. 480 lejligheder. Det skriver licitationen.dk.

Arbejdsro og arbejdspladser
- Det er en dejligt stor opgave som giver ro i koncernen, fordi der er arbejde til cirka 100 medarbejdere i de to år, projektet løber. Dette er kun første etape af den gennemgribende renovering, siger adm. direktør Povl Christensen til licitationen.dk.

Rambøll udvalgte på vegne af Svendborg Andels Boligforening det vindende bud, som lød på 249.937.500 kr. Blandt de firmaer, der bød på projektet var også MT Højgaard A/S og 5E Byg A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111