23948sdkhjf

Pihl bag stort renoveringsprojekt i Holbæk

Entreprenørfirmaet E. Pihl & Søn har netop indledt en omfattende renovering af fire boligblokke med i alt 218 boliger for Lejerbo.
Pihl vandt renoveringsopgaven af det almene boligbyggeri Agervang/Engvang i Holbæk i licitation den 14. juli 2010, og virksomheden skrev efterfølgende kontrakt med Lejerbo den 26. august 2010.

Nu er al planlægning omsider faldet på plads, og mandag den 15. august 2011 gik arbejdet for alvor i gang. Det oplyser Pihl via sin hjemmeside.

Beboere genhuses i pavillonby
De fire boligblokke er opført i 1970’erne, og renoveringen omfatter blandt andet udskiftning af badeværelser, afløbsrør, vandrør, ventilationskanaler og emhætter i de 218 boliger.

Derudover får lejlighederne nye vinduer og altandøre, mens 192 lejligheder udstyres med nye altanlukninger i aluminium. Bygningerne bliver samtidig efterisoleret med 200 mm isolering udvendigt, som afsluttes med facadepuds. Endelig lægges 24 små varmecentraler om til fire større – og mere effektive - varmecentraler.

Der er konstateret skimmelsvamp i 32 af bebyggelsens lejligheder samt asbestholdige plader på altaner og i parterre-etagen. Dette skal nu skal udbedres og udskiftes, og 56 familier vil derfor blive genhuset på skift i en lille pavillonby.

De øvrige beboere får monteret midlertidige toiletter og en lille badekabine på altanen i stedet for etablering af fælles toilet- og badefacilieter i skurvogne, oplyser Pihl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096