23948sdkhjf

Nyt anlægsgartnerfirma tager kampen op

Anlægsgartnerbranchen har en konservativ tilgang – det mener Tommy Bertelsen, direktør i nystartede Havia A/S, hvor fokus fremadrettet i stedet vil være meget mere på miljøet, forenkling og højt serviceniveau 

Anlægsgartnerbranchen burde være mere grøn, miljøvenlig og kundeorienteret. 

Det mener Tommy Bertelsen, direktør og projektrådgiver i det nyoprettede anlægsgartnerfirma Havia A/S. 

Han er ikke helt grøn i branchen, men kommer med 20 års erfaring i branchen, først som anlægsgartnerlærling og senere projektleder og afdelingschef. 

En del af Jydsk Planteservice Holding
Havia kommer heller ikke til at starte på bar bund. Firmaer er nemlig en del af Jydsk Planteservice Holding A/S.

Tanken med det nye anlægsgartnerfirma er at udvide og styrke koncernens position i hele den grønne branche. Med Havia, Jydsk Planteservice og Natural Greenwalls kan koncernen nu tilbyde en 360 graders grøn leverance i hele landet både inde og ude. 

- Vi har kontorer fire steder i landet, men vi bruger altid lokale, uddannede og erfarne medarbejdere, hvilket vil give os mulighed for at hjælpe alle, uanset hvor du befinder sig. Samtidigt vil det mindske vores klimapåvirkning, da vi ikke behøver at transportere maskiner med mere Danmark rundt, lyder det fra Havia-direktøren. 

Det nystiftede firma tilbyder alle driftsløsninger i vækstsæsonen fra græsklipning og hækklipning, til snerydning om vinteren. Udover drift, anlægger de også udearealer, grønne tage og grønne løsninger.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141