23948sdkhjf

Fusionsfirma køber op i Østjylland

Tømrervirksomhed med 35 ansatte samler sine afdelinger ved Aarhus

Den østjyske tømrervirksomhed Thylkjær & Jakobsen ApS køber Tømrerfirma Jørn Pedersen ApS af tømrermester Jørn Pedersen. 

Sælgeren er den 62-årige tømrermester Jørn Pedersen, der fortsætter som tømrermester under det nye ejerskab. Han er ene om at følge med over, oplyser Dan Thylkjær, daglig leder af Thylkjær & Jakobsen, til Licitationen. 

Thylkjær & Jakobsen ejes og drives af Rune Jakobsen og Dan Thylkjær. Firmaet har pt 35 ansatte tilknyttet afdelingerne i Sabro og Greve, heraf er der lige godt 30 i Østjylland, mens der er fire ansatte i Greve.

Læs også: Østjyske tømrerfirmaer fusionerer

Tømrevirksomheder varetager alle former for tømrerarbejde, og er specielt stærke på boligforeninger. Med overtalgen af Jørn Pedersens tømrerfirma følger – ud over et traditionsrigt snedkerværksted – også en portefølje af kunder, som passer godt ind i strategien om at servicere større kunder. Jørn Pedersen vil således fortsætte med at arbejde for en del boligforeninger, som han har gjort det i mere end 30 år.

Slut med at køre frem og tilbage
Overtagelsen betyder også, at det nu er slut med de 20 kilometers afstand mellem værksted og administration i Thylkjær & Jakobsen. 

Tidligere lå tømrervirksomhedens værksted ved Galten vest for Aarhus, mens kontoret havde adresse på Glamsagervej i Aarhus. Nu er begge dele samlet på Tømrerfirma Jørn Pedersens gamle adresse på Stillingvej i Sabro, lige nordvest for Aarhus.

- Samlingen giver os en meget bedre føling med alle vores folk og opgaver, og vi kan snakke sammen om morgenen, før de kører ud, siger Dan Thylkjær.

Nu skal forretningen stabiliseres
Thylkjær & Jakobsen opstod ved en fusion i oktober 2018 af Blakhøj ApS og Jakobsen Tømrer & Snedkerværksted IvS. 

Efterfølgende har firmaet udvidet med en afdeling i Greve, ifølge Dan Thylkjær da man kunne se muligheder ved at udvide til området ved København.

Opkøbet af Tømrerfirma Jørn Pedersen betyder dog ikke, at der for nuværende er nye udvidelser under opsejling:

- Det (opkøb, red.) vil vi ikke udelukke, men det er ikke det, som er vores primær mål. Vi har fået basen på plads, og nu vil vi stabilisere forretningen, siger Dan Thylkjær men understreger:

- Der er ambitioner i virksomheden. 

Og da flere landsdækkende kunder efterspørger noget, der netop er landsdækkende, kan det komme på tale at udvide i andre byer. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096