23948sdkhjf

Nyt Om Navne: Nye ansættelser i byggebranchen

PB Staal, Engsø Gruppen og Dantherm Air Handling har alle udvidet med nye medarbejdere.
Hos PB Staal , der producerer og sælger facadeplader, er Anne Kjeldgaard pr. 21. juli ansat som salgs- og marketingansvarlig.

Anne Kjeldgaard er HD’er i afsætning og har mange års erfaring med salg og marketing til stål- og byggebranchen. Hos PB Staal får hun ansvaret for markedsføring samt opsøgende salg, hovedsageligt til nye kunder.

Den 1. august blev Dantherm Air Handling styrket med ansættelsen af Kenneth Rifbjerg Erichsen som Area Sales Manager.

Kenneth Rifbjerg Erichsen er 44 år og har mere end 20 års erfaring med salg, service og projektledelse inden for entreprenør- og ventilationsbranchen. Han har bl.a. været ansat hos anerkendte firmaer som Glenco og Solar.

Salgschef Bent Møller Jensen oplyser, at ansættelsen skal ses i lyset af et ønske om at styrke området for rådgivning og salg af professionelle ventilations- og affugterløsninger i Danmark.

Engsø Vest – datterselskab i Engsø Gruppen – har ansat Jeanne Hørslev som ny sekretær for ledelsen i Engsø Vest samt fire datterselskaber.

Jeanne Hørslev, som bl.a. skal udarbejde prækvalifikationsmaterialer og præsentationer, er uddannet teknisk tegner og desktopper og har tidligere være ansat hos bl.a. OBH-Gruppen. Hun kommer senest fra en stilling som assistent hos Strato Ventilation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078