23948sdkhjf

Region Hovedstaden forbereder byggeprojekt til 350 mio. kroner

Rigshospitalet skal udvides med en ny sterilcentral. Det ca. 7.000 m² store byggeri ventes at løbe op i omkring 350 mio. kroner.
I løbet af de næste fire år ønsker Region Hovedstaden at etablere en ny regional sterilcentral i Københavnsområdet.

Der er endnu ikke truffet beslutning om endelig placering, men hos Region Hovedstaden indleder man nu udbuddet af bygherrerådgivningen til projektet.

Den regionale sterilcentral ventes at omfatte ca. 7.000 m² og får et samlet budget på ca. 350 mio. kroner, fordelt med halvdelen til selve byggeriet og det resterende beløb til inventar og udstyr.

Konkret arbejder Region Hovedstaden med en plan, der skal samle al sterilisering af instrumenter i to regionale sterilcentraler. Tidsmæssigt etableres centralerne i to faser, hvoraf det nævnte byggeri udgør den første fase. Tidspunkt for anden fase er ikke fastlagt.

Om bygherrerådgivningen
Region Hovedstaden oplyser i udbudsbekendtgørelsen, at den kommende bygherrerådgivers ydelser forventes opstartet umiddelbart efter aftaleindgåelse ultimo 2011.

Rådgivningen skal ske i tæt samarbejde med den interne projektorganisation og vil blandt andet omfatte følgende opgaver:

— Medvirken ved udarbejdelse af byggeprogram.
— Medvirken ved den bygherreorienterede del af udbud/konkurrence.
— Opfølgning på projektering og udførelse.

Endvidere kan bygherrerådgivningen omfatte medvirken ved en række styringsopgaver som:

— Projekt- og processtyring,
— Budget- og økonomistyring,
— Kvalitets-, risiko- og tidsstyring.

Rådgivningen sendes i begrænset udbud, hvor planen er at give fem aktører mulighed for at byde på kontrakten. Fristen for at anmode om prækvalifikation er den 12. september 2011.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078