23948sdkhjf

Dansk Byggeri vil åbne Landsbyggefondens pengekasse

Der kan skabes 3000 nye arbejdspladser ved at udvide Landsbyggefondens muligheder for at øge renoveringer af de almene boliger med 2 milliarder.
Med nyt forslag peger Dansk Byggeri på en alternativ mulighed for at øge aktiviteten og forbedre klimaet uden at statskassen belastes.

- Hvis man giver Landsbyggefonden mulighed for at øge renoveringen af de almene boliger med to mia. kroner, vil man alene i år kunne skabe godt 3000 nye arbejdspladser, siger adm. direktør Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri.

Masser af rentable projekter at tage fat på
Landsbyggefondens midler kommer fra løbende indbetalinger fra lejerne i den almene boligsektor, og pengene er øremærket til renovering af de almene boliger.

- Landsbyggefondens ramme blev sidste efterår hævet til fem mia. kr. for perioden 2011-2013. Det var et fornuftigt skridt, der lige nu både forbedrer boligkvaliteten, beskæftigelsen og klimaet. Der er imidlertid fortsat en lang kø af fornuftige og rentable projekter, der afventer finansiering, så mens diskussionen om behovet for at øge investeringerne står på, kan man passende åbne lidt mere for Landsbyggefonden, siger Lars Storr-Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08