23948sdkhjf

Moderne institution skal erstatte ældre byggeri i Birkerød

Bedre indretning og mere fleksibilitet bliver virkeligheden, når Rudersdal Kommune bygger nyt børnehus på Lyngborghavegrunden i Birkerød.
Lyngborghave, et nyt børnehus der bliver indrettet med tre afdelinger til ca. 50 vuggestuebørn og 100 børnehavebørn, er blevet godkendt af Børne- og Skoleudvalget i Rudersdal Kommune. Byggeriet forventes at begynde i efteråret 2012.

Der skal nu indhentes tilbud på byggeriet, og resultatet af dette forventes at kunne forelægges til endelig politisk beslutning i marts 2012.

Lyngborghave-projektet, som Bygningen skal erstatte to ældre børnehuse, er en del af første etape i den 10-årige Masterplan, der er vedtaget for udviklingen af daginstitutioners fysiske rammer i Rudersdal Kommune.

- Det glæder mig, at vi for alvor får sat gang i Masterplanen. Det handler jo om, at vi får ombygget eller udskiftet vores ældre utidssvarende børnehuse med nye huse, som skaber de bedst mulige rammer for børnene og for at drive den pædagogik, vi ønsker her i kommunen, siger Daniel E. Hansen, formand for Børne- og Skoleudvalget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125