23948sdkhjf

NCC holder kursen i Danmark

NCC Construction Danmark kan fremvise øget omsætning og ordreindgang i første halvår af 2011.
Med en nettoomsætning på 1.212 mio. kroner og et driftsresultat på 61 mio. kroner formåede NCC Construction Danmark at øge sin driftsmarginal fra 3,6 til 5,0 % sammenlignet med første halvår i fjor.

Ifølge adm. direktør Torben Biilmann er fremgangen et udtryk for, at aktiviteten i bygge- og anlægsbranchen er svagt stigende, men det er også et resultat af, at kunderne sætter pris på samarbejdet med NCC:

- Det er positivt, at stigningen i ordreindgang følges af stigende kundetilfredshed. Det er et resultat af, at vi er blevet bedre til at lytte til kunderne og imødekomme deres ønsker og behov. Men det er også et resultat af, at flere og flere kunder går i dialog med os tidligt i processen, hvilket giver os mulighed for at være med til at forme bygge- og anlægsprojekterne, så de bliver til succeser for kunderne og for os, siger han.

Udbytterige møder og konferencer
Torben Biilmann fremhæver blandt andet Virtual Design & Construction (VDC), der er et redskab, som gør NCC i stand til at indgå i en mere konstruktiv dialog med kunderne.

- Vi får mulighed for at visualisere byggeriet og vise kunden, hvad ændringer i projektet betyder i tid og økonomi. Sammen med kunderne kan vi afprøve forskellige løsninger, og resultatet er ofte byggerier, der er bedre og billigere, forklarer NCC-direktøren, der også kan glæde sig over, at ordreindgangen er steget med 15 % sammenlignet med i fjor.

I de seneste måneder har NCC, under overskriften ”CoCreate Construction”, afholdt flere møder, workshops og konferencer med kunder og samarbejdspartnere i hovedsædet i Hellerup.

- Lige nu afholder vi en sommerskole i samarbejde med Henning Larsen Architects, hvor ingeniør- og arkitektstuderende får mulighed for at prøve kræfter med VDC, når de skal udvikle idéer til en energirenovering af en eksisterende bygning, siger Torben Biilmann og tilføjer, at flere møder og konferencer er i støbeskeen.

- Vi får et stort udbytte af disse møder og konferencer og ser det som en naturlig del af vores forretning at lade os inspirere og inspirere andre, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109