23948sdkhjf

Hallen & Nordby skal tegne ny Lokalpsykiatri Esbjerg

Et ca. 2.500 m² stort byggeri i tre plan er på tegnebrættet i det vestjyske, hvor den ambulante psykiatriske hjælp kan se frem til en placering i hjertet af i Esbjerg by.
Fremover vil vestjyderne kunne henvende sig i hjertet af Esbjerg, når de har brug for psykiatrisk hjælp, der ikke kræver en indlæggelse.

Regionens lokalpsykiatri flytter nemlig med al sandsynlighed ind i nye, lejede lokaler på hjørnet af Østergade og Danmarksgade. Det er den plan, som regionsrådet bliver præsenteret for i næste måned.

Det er Byggeaktieselskabet Esbjerg, der står for udlejning og arkitektfirmaet Hallen & Nordby, der skal tegne bygningen. Indflytning forventes at ske i oktober 2013.

Tilgængelighed er centralt
På nuværende tidspunkt er de forskellige ambulante behandlingstilbud spredt ud på flere adresser i Esbjerg Kommune.

Regionen har set på flere lokaliteter i Esbjerg, og valget er nu faldet på en placering midt i byen, tæt på banegård og rutebilstation og med kort afstand til omfartsvejen:

- Det er vigtigt, at vi gør det så uproblematisk som muligt for patienterne at få hjælp, og derfor samler vi alle disse tilbud på én adresse. Det løfter fagligheden,og det løfter i høj grad den tilgængelighed, som vi prioriterer meget højt i Region Syddanmark, siger formand for regionens psykiatriudvalg Freddie H. Madsen.

Forslag til placering af lokalpsykiatrien vil blive forelagt regionsrådet i oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094