23948sdkhjf

Nyt byggenetværk ser dagens lys

De syv største organisationer i byggeerhvervet er gået sammen i et netværk, der skal sikre sammenhæng i branchens mange udviklingsaktiviteter.
Byggeriets Udviklingsnetværk (BUNK) er navnet på den sammenslutning, der skal forbedre sammenhængen mellem de mange udviklingsaktiviteter, der bl.a. sikrer et mere effektivt og innovativt byggeri.

BUNKs arbejde kommer dels til at bestå i at koordinere projekternes indsatsområder og dels at bidrage til formidling af resultater. Ad den vej vil BUNK udfordre og supplere de videninstitutioner, der i dag dominerer området.

Ud over at have den koordinerende rolle vil BUNK synliggøre behovet for, at byggeriet fremover modtager flere forskningsmidler.

Det er ikke første gang, at organisationerne bag BUNK arbejder sammen. Gennem de sidste seks år har man under navnet ”Implementeringsnetværket for Det Digitale Byggeri” afprøvet en række nye, produktivitetsfremmende værktøjer. Implementeringsnetværket afsluttede sit sidste projekt i år.

Nu er ”Cuneco – center for produktivitet i byggeriet” centrum for udviklingen af Det Digitale Byggeri. En af BUNKs første opgaver bliver at præge cunecos aktiviteter, så udviklingen matcher virksomhedernes behov.

Fakta
Følgende organisationer står bag BUNK: BAT-kartellet, Bygherreforeningen, Dansk Byggeri, Danske Arkitektvirksomheder, DI Byggematerialer, Foreningen af Rådgivende Ingeniører og Tekniq.

De projekter og initiativer, som man vil styrke sammenhængen mellem, inkluderer: Cuneco, Innobyg, Værdibyg, Gate 21, Smart City og Lean Construction – DK.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078