23948sdkhjf

Betonspecialist i vækst finder mulig direktør

Aros Development er på to år vokset til 25 ansatte. Nu udvider Egå-virksomheder ejerkredsen.   

- Vi har længe overvejet en udvidelse af ejerkredsen i Aros Development og haft et ønske om at finde en person, der på sigt som direktør/CEO kan overtage styringen af Aros Development. Det har vi fundet i Christian Holst, som jeg har kendt i en årrække og arbejdet sammen med på en lang række projekter, siger Simon Elkjær, som er den ene af ejerne af Aros Development og ejer af søsterselskabet Aros Maler Entreprise, i en pressemeddelelse. 

Christian Holst har senest været ansat som projektchef hos Knudsgaard A/S. 

- Jeg har i et stykke tid gået med ønsket om at blive partner/selvstændig igen, og netop porebeton markedet ser jeg store muligheder i, siger han i pressemeddelelsen. 

Han tilføjer, at han på længere sigt ser jeg gode muligheder for firmaet i at tilbyde dækelementmontage og montage af vinduesfalse.

Vil have fire gange så mange på lønningslisten
Ud over Simon Elkjær og nu Christian Holst er også Christian Aagaard-Brandenborg medejer af Aros Developemnt.

Firmaet, som blev etableret i september 2017, arbejder med levering og montage af porebeton. I dag er der 25 mand i arbejde, men målet er at vokse til samme størrelse som Aros Maler Entreprise på cirka 100 ansatte.

De to firmaer har blandt andet løst opgaver sammen på entrepriserne Valdemars have, Risskov Brynet 7, Astahus, Kongeskrænten og DNU Heliport.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125