23948sdkhjf

Mangeårig koncerndirektør stopper i MT Højgaard

Koncerndirektør Jørgen Nicolajsen stopper i MT Højgaard, hvor han har været siden 1997.

Det oplyser MT Højgaard-koncernen i en børsmeddelelse.

Jørgen Nicolajsen fratræder pr. 13 september.

"Som led i tilpasningen af ledelsen til den igangværende transformation af MT Højgaard-koncernen har  valgt at fratræde stillingen som koncerndirektør og medlem af koncernledelsen i MT Højgaard A/S, " står der i børsmeddelelsen.

Heri er adm. koncerndirektør Anders Heine Jensen citeret for følgende:

- Jeg vil gerne takke Jørgen Nicolajsen for en stor indsats i den daglige ledelse af koncernen indenfor funktionsområdet større datterselskaber og aktiviteter udenfor Danmark. Det vil fortsat være koncernens topprioritet at videreføre dattervirksomhedernes og de udenlandske enheders fornuftige udvikling, og det vil fremover ske under min direkte ledelse.

Jørgen Nicolajsen har været ansat i koncernen siden 1997 i forskellige stillinger og har siden 2013 været koncerndirektør med ansvar for koncernens større datterselskaber og aktiviteter udenfor Danmark.

Direktionen i MT Højgaard Holding A/S og MT Højgaard-koncernen udgøres uændret af adm. koncerndirektør Anders Heine Jensen og den nye økonomidirektør Martin Solberg, der i sommer kom fra en tilsvarende stilling i ISS i Holland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078