23948sdkhjf

Projektsucces fortsætter i Middelfart

Håndværkere, energiselskaber og kommune er ovenud tilfredse med energirenoveringsprojektet ”ESCO Light”. Derfor forlænges projektet nu frem til årsskiftet.
En status i forsommeren tegnede et succesfuldt billede af resultaterne af energirenoveringsprojektet www.esco-light.dk .

Dengang var der realiseret en energibesparelse for lokale boligejere svarende til 25 parcelhuses årlige energiforbrug, og her, få måneder senere, er dette tal nu oppe på 30.

Derfor udvides projektet, så endnu flere kan gå vinteren i møde med udsigt til en lavere energiregning.

- Vi har netop holdt møde mellem energiselskaberne og de deltagende håndværkere i ESCO Light og kan konstatere, at succesen fortsætter. ESCO Light-projektet har fået 452.000 kWh anvist, hvilket svarer til ca. 100 parcelhuses elforbrug om året. Og af dem er allerede 136.000 kWh realiseret, hvilket svarer til ca. 30 parcelhuses elforbrug om året, siger projektleder Ole Andersen.

Succes skaber nyt grundlag for forlængelse af projektet
Der blev på mødet underskrevet en ny partnerskabsaftale, som gælder for perioden 1. september 2011 til den 31. december 2011.

I denne periode er der lavet en aftale med de fire energiselskaber; Middelfart Fjernvarme, Nr. Aaby Kraftvarmeværk, Naturgas Fyn og Tre-For Energi om fortsat at sælge energibesparelser til 24 øre pr. kWh.

Der skal også i denne periode udvikles nyt materiale til den næste partnerskabsaftale, som skal gælde fra den 1. januar 2012.

Bag ESCO-light står:
Middelfart Fjernvarme, Nørre Aaby Kraftvarmeværk, Naturgas Fyn og Tre-For Energi, lokale håndværkere, Videncenter for Energibesparelser i Bygninger og Middelfart Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093