23948sdkhjf

Vanløse-skole skal udvides for 100 mio.

En større ud- og ombygning skal give plads til 500 flere elever på Kirkebjerg Skole i Vanløse. Byggeriet sendes om kort tid i udbud i samarbejde med Claus Bjarrum Arkitekter.
Københavns Kommune har besluttet at udvide Kirkebjerg Skole fra tre til fem spor samt med 200 KKFO/fritidshjemspladser.

Kapacitetsudvidelsen medfører, at der skal etableres en række nye faglokaler samt et nyt sprogcenter. Konkret omfatter projektet ombygning af ca. 1.300 m² eksisterende bebyggelse samt etablering af 6.179 m² nybyggeri. Hertil kommer ca. 13.000 m² terrænarbejder.

Budgettet for ombygningen er 100 mio. kroner ex. moms, og planen er at give fem virksomheder mulighed for at byde på hovedentreprisen gennem prækvalifikation. I vurderingen af tilbud vægtes prisen med 55 %, mens byggeplads/logistik og projektorganisation vægtes med henholdsvis 25 % og 20 %.

Ifølge den aktuelle tidsplan kan Kirkebjerg Skole tage sin nye skolebygning i brug i 2012. Lokalplanen blev sendt i høring i juni måned, og høringsperioden slutter den 15. september.

Fristen for at komme i betragtning til entreprisen er den 3. oktober 2011. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094