23948sdkhjf

Tilfredsstillende vækst hos Expedit

Den danske producent af butiksinventar har dog stadig røde tal på bundlinjen efter første halvår.
I alt har Expedit omsat for 236,5 mio. kroner i første halvår, og det svarer til en vækst på 16,6 % i forhold til samme periode i fjor.

- Omsætningsudviklingen i første halvår 2011 stammer primært fra moderselskabet i Danmark, men også salgsenheden i Finland samt datterselskabet Expedit Retail Solutions i Sverige har oplevet en betydelig vækst, skriver Expedit i sit halvårsregnskab.

Til gengæld er datterselskabet Nässjö Inredningar negativt påvirket af udviklingen i selskabets primære segment, som består af kunder inden for Fashion and Lifestyle.

På vej mod sorte tal
Også på bundlinjen er der tale om en forbedring. Resultat før skat lyder på -3,6 mio. kroner, og det er en forbedring på 2,1 mio. kroner i forhold til første halvår 2010.

- Generelt oplever Expedit fortsat et presset marked med tilbageholdenhed indenfor flere detailhandelsbrancher, men også med et fortsat stigende prispres fra kunderne, skriver Expedit.

På trods af det pressede marked forventer Expedit dog at komme ud af 2011 med et positivt resultat samt en omsætning lige under 500 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078