23948sdkhjf

MT Højgaard ændrer i organisationen

Aktiviteterne i MT Højgaard-koncernens kerneforretning samles fremover i to fokuserede forretningsområder. Det betyder bl.a., at Peter Kofoed udtræder af koncerndirektionen.
Med virkning fra 1. oktober 2011 samles aktiviteterne i MT Højgaard-koncernen i forretningsområderne ”Civil Engineering” og ”Construction”.

Beslutningen indebærer, at det hidtidige forretningsområde ”Major Projects” integreres i ”Civil Engineering”, mens ”Project Development” fremover bliver en enhed i forretningsområdet ”Construction”.

Peter Kofoed, der hidtil har stået i spidsen for både ”Major Projects” og ”Project Development” bliver i stedet adm. direktør for selskabet Greenland Contractors, hvor han afløser Steen Groth Clausen, der går på pension. Greenland Contractors udfører drifts-, vedligeholdelses- og serviceopgaver for US Air Force på Thule Air Base i Grønland og er 67 % ejet af MT Højgaard.

Som en konsekvens af de organisatoriske ændringer udtræder Peter Kofoed af MT Højgaards koncerndirektion, der herefter består af Adm. koncerndirektør Kristian May, koncernøkonomidirektør Johnny Rasmussen, koncerndirektør Jens Nyhus og koncerndirektør Thorbjørn N. Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141