23948sdkhjf

Dansk producent skaber værdi hos elementfabrikker

Pretec Danmark A/S producerer og leverer en række kvalitetsprodukter til den danske betonindustri - herunder forankrings-, løfte- og indstøbningsdele. En løsningsorienteret tilgang til branchen gør den fremadstormende virksomhed til en populær samarbejdspartner for danske elementfabrikker

Pretec Danmark blev stiftet i 2006 og er en af få danske virksomheder, som egenproducerer dele til betonindustrien med korrugerede rør og forbindelsesstiger blandt kerneprodukterne.

- Vi gør processen mere fleksibel, da vi tilbyder dag til dag-leverancer, således elementfabrikkerne ikke behøver at vente på, at produkterne bliver leveret fra Tyskland, Polen eller lignende, udtaler Lasse Munk Nielsen, salgsansvarlig hos Pretec Danmark. 

Korrugerede rør anvendes til betonkonstruktioner som udsparing og til føring af forspændte kabler, mens forbindelsesstiger benyttes som kraftoverførende samlingselement mellem for- og bagplade i sandwichelementer.

Mere end en leverandør

På baggrund af stor ekspertise og et moderne produktionsapparat er Pretec Danmark i stand til at levere skræddersyede produkter, der tager højde for kundernes specifikke udfordringer og behov.

- Vi forsøger at bevæge os væk fra den traditionelle leverandørrolle og i stedet være en aktiv samarbejds- og sparringspartner for vores kunder. Hvis der eksempelvis er behov for korrugerede rør med specifikke fiksmål og kort leveringstid er vores maskiner gearet til at optimere produktionen, som kunden forespørger. Det er samtidigt vigtigt for os at omfavne alle de omkringliggende tilbehørsprodukter, så elementfabrikkerne kan samle deres ordrer ét sted, forklarer Lasse Munk Nielsen.

Stærkt samarbejde på tværs

Pretec Danmark er en del af Pretec Group, der har afdelinger i Norge, Sverige, Finland, Belgien, Indien og Kina. Et bredt geografisk samarbejde, som i sidste ende kommer kunderne til gode.

- Vi har en meget flad organisation, og en af vores styrker er samarbejdet med vores norske og svenske afdelinger, som er en del større end os. Det giver os både lagerfordele og mulighed for hele tiden at handle varer indbyrdes. Har en kunde brug for et produkt, som vi ikke har hjemme, kan vi få den sendt med ekspresfragt fra vores naboer. Det er et stort plus, hvis der eksempelvis opstår et akut problem på en byggeplads, og der er dagbøder på vej, fortæller Lasse Munk Nielsen og fortsætter:

- I kraft af vores moderne og miljøcertificerede produktionsanlæg i Asien har vi også mulighed for at tilbyde nogle skarpe priser på kvalitetsprodukter, som kunden har mindre travlt med at få leveret. På den måde kan vi tilpasse vores ydelser præcis efter kundens ønsker og behov, afslutter han.

OM PRETEC:

ª Pretec Danmark A/S beskæftiger 11 ansatte, herunder 6 produktionsmedarbejdere og 5 funktionærer. På globalt plan beskæftiger Pretec Group mere end 200 medarbejdere fordelt på afdelingerne i Nordeuropa og Asien.  

ª Pretec Danmark startede i 2006 med at producere og lagerføre indstøbningsdele, fundamentbolte, gevindstænger mv. Siden er produktsortimentet udvidet betydeligt, således det i dag også omfatter forankrings- løfte-, og indstøbningsdele til beton, specialprodukter til befæstelse samt vindkrydssystemer. 

ª I 2017 blev Pretec udnævnt til Gazelle-virksomhed

Læs mere på www.pretec.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094